Waterkering muur plaatsen tegen opstijgend vocht

oplossing opstijgend vocht, waterkering muur geplaatst, optrekkend vocht

Waterkering muur plaatsen tegen opstijgend vocht – Wat is een waterkering precies en waarom is dit zo belangrijk om uw huis te beschermen tegen optrekkend vocht? Het antwoord vindt u hier.

Muren injecteren: vorm een waterkering muur

waterkering buitenmuur via injectie, muren injecteren, muren impregneren, vochtbestrijdingHoe we een waterkering muur plaatsen? Een waterkering is een vakterm waarmee we bedoelen dat we een vochtbarrière in uw muren plaatsen. Deze vochtbarrière is chemisch van aard indien we uw muren injecteren met speciale vochtwerende gel. Laat u uw huis onderkappen, dan plaatsen onze vakmensen een fysieke waterkering door vochtschermen in ingezaagde muren te plaatsen. Beide methodes zijn ontworpen om uiterst effectief opstijgend vocht te bestrijden. De waterkering muur zorgt er namelijk voor dat de muur ondoordringbaar wordt voor vocht, waardoor u geen last meer zal hebben van optrekkend vocht. Waar moet waterkering zitten? We kunnen deze zowel in de buitenmuren als de binnenmuren plaatsen, afhankelijk van de plaats van het vochtprobleem.

Gevaar van opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een ernstig vochtprobleem dat we meestal aantreffen in oude. Dat komt omdat in nieuwbouw standaard een waterkering wordt voorzien, terwijl deze vochtbarrière bij oudere huizen ofwel beschadigd kan zijn, ofwel geheel ontbreekt. In zo’n geval heeft opstijgend vocht vrij spel in uw muren en kan ernstige schade toebrengen aan uw leefomgeving. Hoe dit vocht in uw muren terecht komt? Opstijgend vocht komt voor wanneer grondwater niet wordt afgeremd door een vochtbarrière, maar door de poreuze muren geabsorbeerd wordt en optrekt tot een verdampingspunt. Het gevolg is dat uw muren vanaf de fundering in optrekkend lijn nat zullen zijn, de afwerking laat los en u kan op deze vochtplekken last krijgen van schimmel in huis. Dit probleem kan effectief worden opgelost door een nieuwe waterkering muur te plaatsen.

Oplossing: waterkering muur plaatsen

De experts van Dryhouse hebben talloze jaren ervaring in de meest efficiënte bestrijding van opstijgend vocht. Daarom bieden we onze klanten een garantie van 30 jaar op deze vochtbestrijdingsmethode aan. Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk een duidelijk beeld van uw specifieke vochtprobleem te hebben. Geen huis is namelijk hetzelfde, en een vochtprobleem geraakt maar goed opgelost als de oorzaak ervan haarfijn uitgezocht is. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende vochtdiagnose. We bestuderen uw probleem met onze professionele apparatuur en stellen vervolgens de oplossing voor die het beste aansluit op het vochtprobleem. Op zoek naar vakmensen om uw huis vochtvrij te maken? Neem dan vandaag contact op met Dryhouse.