Chemische reiniging van uw gevel nodig?

grondige gevelreiniging nodig, onderzoek of chemische reiniging geschitk is voor gevel

Chemische reiniging van uw gevel – Zit vuil en verontreiniging diep in uw gevel ingetrokken. Wilt u de muren weer hun oude uitstraling teruggeven? Dan is een gevelreiniging op zijn plaats. Een goede reiniging helpt tevens vochtproblemen en vochtschade voorkomen. Voor een zeer diepgaande reiniging gebruiken we chemische producten onder lage druk. Deze dringen diep in de ondergrond door zonder ze te beschadigen. Een diagnose vooraf zal aantonen of de ondergrond geschikt is voor dit type reiniging, of dat u beter kiest voor een milieuvriendelijke reiniging met stoomtechniek.

Professionele reiniging passend bij de ondergrond

voor & na gevelherstelling en reiniging, gevelreinigingChemisch reinigen is een goedkope manier van gevelreiniging. Tijdens een chemische reiniging brengen het reinigende product op de ondergrond aan en laten dit inwerken op het ingetrokken vuil, oude verfrestanten, algen en mossen. Nadat het product voldoende te tijd heeft gekregen om in te trekken, spoelen we het onder lage druk weer af. Het gebruik van lage druk voorkomt beschadiging aan de gevel.

Let wel: deze techniek kan niet op alle ondergronden en vuiltypes toegepast worden. Vandaar dat eerst een specialist een diagnose komt opstellen, om te bepalen welk soort gevelreiniging geschikt is voor de muren van uw woning. Zo vragen baksteen versus kunststof slidings versus crepi ieder om andere behandelingen. De expertise van Dryhouse op vlak van gevelrenovatie en –reiniging zorgt steeds voor een schoon en onschadelijk resultaat. Vandaar dat wij geen agressieve methodes zoals zandstalen gebruiken. Dit kan namelijk uw gevel beschadigen wanneer de ondergrond hier niet goed tegen opgewassen is.

Uw gevel reinigen + beschermen

gevel na gevelreiniging DryhouseWanneer u uw gevel tijdig laat onderhouden door een expert, behoudt uw woning een frisse uitstraling en voorkomt u schade door verval of vochtproblemen. Dryhouse komt uw gevel reinigen op geschikte, professionele wijze. Bovendien voorzien we uw gevel na reiniging van extra bescherming. Een gevelreiniging combineren we namelijk met de aanbreng van een hydrofuge coating. Dit transparante product vormt een verticale vochtwering op de muren. De gevel wordt bijgevolg vocht- en vuil afstotend voor een periode van gemiddeld 10 jaar.

Bescherm uw gevel en diens uitstraling voor meerdere jaren. Contacteer Dryhouse voor meer informatie of om en afspraak te maken.