gevelreiniging in uitvoering, zachte gevelreiniging

Gevelreiniging: onderhoud en vochtpreventie – Een gevelreiniging helpt de verdelging van mossen en algen op de muur. Ook pakken we zo de verontreiniging aan van fijn stof of roest. Die dringt immers vaak in de loop der jaren door in het steenwerk en verstopt de  capillairen in de muur. Dat belemmert het damp-open systeem van je woning, waardoor vochtproblemen ontstaan. Een gevelreiniging is daarom een goede preventieve behandeling van de buitenmuren. Bovendien gaat de uitstraling van de woning er een stuk op vooruit, want een reine gevel is natuurlijk een mooiere gevel. Dryhouse gebruikt moderne apparatuur voor enerzijds een milieuvriendelijke reiniging op basis van kokend water. Anderzijds zetten we chemische reiniging in voor zwaar verontreinigde gevels met kwetsbare ondergrond. Een gevelreiniging wordt steeds uitgevoerd in combinatie met een hydrofuge coating om uw gevel jarenlang te beschermen tegen vocht en vuil.

Verschillende types gevelreiniging

gevelreiniging: voor en naGevelreiniging kan op allerlei verschillende manieren uitgevoerd worden. Wat voor uw gevel de beste methode is, hangt af van het type ondergrond en de mate van vervuiling. Chemische en/of biologische producten helpen de muren ontdoen van mossen en algen. Is er slechts sprake van lichte verontreiniging? Dan is een milieuvriendelijke schoonmaak met water (bijvoorbeeld via de reeds genoemde stoomtechniek van kokend water) doorgaans ruim voldoende voor een efficiënte reiniging. Dit is meteen ook de goedkoopste methode, maar zeer effectief door de slimme inzet van temperatuur en waterdruk. Is de verontreiniging hardnekkig en moet diep doorgedrongen worden in de ondergrond, zonder schade te berokkenen? Voor dit soort diepgaande schoonmaak voeren een chemische reiniging uit na diagnose.

We combineren onze gevelreiniging steeds met een beschermende hydrofuge om de gevel vuil- en vochtwerend te maken.

Vraag gerust vrijblijvend raad aan onze specialisten, zodat u de gepaste reinigingstechniek voor uw gevel kan kiezen.

U voorkomt vochtproblemen en bespaart op grote kosten. Uw gevel ziet er bovendien weer als nieuw uit, waardoor uw woning het schitterend toonbeeld van de straat wordt.